Bedrijfsoverdracht Bomacon

Verheugd zijn wij om het volgende bedrijfsnieuws met u te delen. Om de continuïteit en de kwaliteit van het bedrijf Bomacon te waarborgen, hebben Pieter Boots en Mieke Nijssen de aandelen van het bedrijf per direct overgedragen aan Ton van Cranenbroek. Deze overname zal voor u als relatie geen merkbare veranderingen met zich meebrengen. Bomacon b.v. blijft, net als de afgelopen vijftien jaar, uw betrouwbare partner als servicegerichte grootverspaner van Zuidoost-Nederland.

Na vijftien jaar lang met veel toewijding het bedrijf te hebben geleid, vinden Pieter Boots en Mieke Nijssen het tijd om het stokje over te dragen. Gezien de leeftijd van Pieter, werd het belangrijk om het bedrijf toekomstbestendig te maken. Pieter en Mieke vonden in Ton een geschikte jonge ondernemer, die de functie van algemeen directeur dan ook per direct zal overnemen.

“Na vijftien jaar voelt bedrijf toch als een kind van je, dan vind ik het heel belangrijk dat dit goed terechtkomt”. Pieter Boots zal vanaf heden de functie van bedrijfsleider bekleden en blijft dus een grote rol binnen het bedrijf spelen. Mieke Nijssen zal haar functie ook behouden, de organisatie blijft dus in grote lijnen ongewijzigd.

Foto: Pieter Boots en Ton van Cranenbroek
image

Ton van Cranenbroek (42 jaar) heeft een ruime ervaring in de machinebouw en de verspaningsindustrie. Met deze ervaring op zak heeft Ton ook alle vertrouwen in de toekomst. “Bomacon is echt een mooi bedrijf, opererend in een nichemarkt. Het divers machinepark is prachtig, het bedrijf is in staat om bijvoorbeeld een product van een lengte van acht meter te bewerken. Daarnaast is het uniek dat er naast machinale bewerkingen binnen het bedrijf ook een las- en constructieafdeling aanwezig is. Hierdoor zijn we in staat een totaalpakket te leveren.” Ton van Cranenbroek heeft veel zin in de toekomst en ziet veel uitbreidings- en investeringsmogelijkheden. Het feit dat Pieter Boots binnen Bomacon verder gaat als bedrijfsleider doet hem deugd: “Het is bovenal prettig dat Pieter aanblijft, zodat ik nog volop kan leren van zijn ervaring.”

Voor u als relatie verandert er zoals gezegd niets door deze overname. De missie van Bomacon blijft ongewijzigd. Ton van Cranenbroek wil het bedrijf verder blijven ontwikkelen in zijn kerntaak als servicegerichte grootverspaner. In de toekomst kunt u altijd op Bomacon blijven rekenen als een meedenkende en betrouwbare zakenpartner.

Ton van Cranenbroek, Pieter Boots en Mieke Nijssen

Benieuwd wat Bomacon voor uw bedrijf kan betekenen?
Neem contact op voor advies op maat.

Ton van Cranenbroek

Ton van Cranenbroek

Directeur